Sodelovanje z angeli (delavnica)

Tistega dne v rani mladosti sem z učiteljem sedel v tišini narave. Učitelj je zaprl oči, obraz se mu je umiril in zavest se je potopila v samo sebe. Tudi jaz sem hotel zapreti oči in se potopiti vase, ko mi je pozornost pritegnilo svetlobno bitje, ki naju je preželo in objelo s svojo veličino. Vse je bilo jasno, čisto in polno življenjske energije. Vizija je trajala le trenutek. Učitelj je odprl oči, se nasmehnil in dejal: »Končno ti je uspelo.« To je bilo prvič, ko mi je bila dana priložnost videti angele narave. Tako se je pričelo moje delo z angeli.

Ezoterika uči,  da so angeli varuhi z nami od trenutka našega rojstva in nas ljubijo in varujejo skozi celotno življenjsko pot. Ob koncu poti nas pospremijo preko praga smrti na ono stran življenjske opne. Angel varuh pa lahko postane pomemben faktor našega življenja, če ga znamo na pravi način povabiti v svoje življenje in z njim ustvariti močno vez.

Na delavnici bomo spoznali angelsko hierarhijo kot o tem uči ezoterična angelologija. Vsak udeleženec delavnice bo ustvaril vez s tremi angeli varuhi na različnih nivojih bivanja. Ravno tako bomo spoznali, kako utelesiti angelske energije v svoje fizično, astralno in mentalno telo. Te energije so koristne za naše lastno dobro kot je fizično zdravje, psihična stabilnost in duhovna rast.

Delavnico bo vodil ezoterik in škof Svobodne katoliške cerkve Aristid Havliček Tili. Dogodek bo potekal 19. in 20. junija, od 17h – 21h, v prostorih PanPogana (Linhartova 64, 1000 Ljubljana). Prispevek za dvodnevno delavnico je 50€. Prijave na: nina@panpogan.org

 

Lepo vabljeni!