PODROČJA DELOVANJA

EZOTERIKA (sklop predavanj)

Ezoterika ali okultizem je veda o energijah, nivojih, žarkih, učeništvu, beli magiji duše, ezoteričnem zdravljenju, karmi in dharmi, velikih teozofih, okultni masoneriji in ezoteričnem krščanstvu.

 

 

SANJALNICA (delavnica)

Praktično delo na zavestnem sanjanju in pomenu sanj. Zavestni vstop v astralni svet. Delo z bitji astrala. Sanjalnico vodijo dolgoletni sanjalci pod vodstvom AHT.

 

 

POGANSTVO (sklop predavanj)

Rune, Germanski politeizem, Wicca in sklop predavanj o druidstvu.

 

 

 

MAGIJA (sklop predavanj)

Zavestno sanjanje, jasnovidnost, talismani, remote-viewing, praktična in teoretična kabala, ritualistika, vizualizacija in imaginacija, pathworking, magična zaščita, pomoč ljudem s pomočjo bele magije.

 

 

PRAZNOVANJA IN RITUALNO DELO

Praznovanje polnih lun s Herkulesovimi nalogami – tranformacija sebe, 8 Wiccanskih praznikov in Anticum ritualna dela.

 

 

 

 

DUHOVNO ZDRAVLJENJE

Izvajamo skupinsko duhovno zdravljenja, hkrati pa naš gnostični škof občasno izvaja okultno duhovno zdravljenje. Občasno imamo skupinske meditacije, malo šolo Kalahamsa kriye in vikend retreate v tišini in intenzivni meditaciji. Sem spada tudi delavnica Delo in sodelovanje z angelskimi bitji.

 

ADVAITA

Kaj je to gnoza, zakaj je advaita konec poti mistika, Zahodna advaita in Tečaj čudežev, Kaj je to samospoznanje, Pogovor z lastno dušo, Stopiti v tukaj in zdaj, Kalahamsa kriya kot pot samospoznanja, veliki advaitisti: Ramakrišna, Nisargadata, Eckhart Thole, Jiddu Krishnamurti.

 

 

ENOSTAVNO ŽIVLJENJE

Zaton potrošništva, frugalnost, kvekerji in preprostost, ekovasi in mesta, učenje o ravnanju z denarjem, zavest izobilja, imaginacija, prioritetizacija življenjskih ciljev, načrtovanje in upravljanje lastnega časa, strop nad željami, biodinamično vrtnarjenje, osnove šivanja, kje dobiti kaj zastonj, osamljenost v množici, Skupina za razvijanje samopomoči in solidarnostnih mehanizmov izven sistema, telovadba za starejše in Pagitas (pagan karitas) medgeneracijska pomoč starejšim na domu. Za več informacij o Pagitas nam pišite.

 

 

VELIKA ŠOLA REGRESOTERAPIJE

Za program šole nam pišite.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply