ANTIKUM

Vabimo vas da se udeležite odprtih predavanj  ANTIKUMA – prvi šoli magije v Sloveniji in postanite del najstarejše  slovenske duhovne skupine z dolgo tradicijo. Spoznajte čarobno pot do vašega najvišjega potenciala,  pot ki je edinstvena in drugačna za vsakega posameznika, obenem pa enaka za vse, saj ne glede na to ali vas zanima poganstvo, magija, osebna ali duhovna rast, je prav vsak deležen znanja in vodstva, ki ga želi in potrebuje. Vsi izviramo iz Enega, a se naše želje in potrebe še vseeno  razlikujejo, zato je program izobraževanja dinamičen in se prilagaja tako skupini kot vsakemu posamezniku, kolikor je to le možno. Poleg določenega programa, so na voljo tudi osebne konzultacije z duhovnim vodstvom šole. Te vključujejo posvetovanje  o kakršnihkoli težavah, vprašanjih in temah, ki vas zanimajo.

Dobrodošli ste vsi, ki si želite znanja in informacij iz prve roke, tisti, ki želite slišati in doživeti vse tisto, kar se skriva med vrsticami mnogih knjig a nikjer ni zapisano. Pridružite se nam pri odkrivanju modrosti starodavnih.

»Če želiš biti izbran, se izberi sam.«

 

Več informacij lahko izveste na odprtih predavanjih.

Odprto predavanje “Mala in velika misterična šola” bo 24. in 25.10.2013 ob 20h v prostorih PanPogana, Linhartova 64, v Ljubljani (vstop prost).

Za dodatna vprašanja nam pišite na: nina@panpogan.org